Seikkailijat

Ikuiset liekit

Kekseliäs seikkailijavartio Ikuiset Liekit on ollut yhdessä sudenpennuista lähtien. Muutama lapsi on tullut ja mennyt mutta perusporukka on pysynyt samana. Vartio koostuu iloisista ja todella innokkaista 11-12 vuotiaista, jotka lähtevät reippaalla mielellä mukaan kaikkeen uuteen ja jännittäväänkin.

Vartioon kuuluu tällä hetkellä 4 tyttöä ja 4 poikaa, jotka rakastavat leikkimistä ja hauskanpitoa. Mutta vaikka porukka on riehakaskin, niin he jaksavat myös keskittyä jo vaativaampaankin tekemiseen. Seikkailijaohjelmaan kuuluukin paljon sudenpentuna opittujen taitojen syventämistä.

Ikuisten liekkien huutona on: Me Ikuisia Liekkejä ollaan, me ei koskaan sammuta! IKUISET LIEKIT!

Vertionjohtajat

Amanda Honkuri

Ikuisten liekkien kolovuoro

Maanantaisin klo 17:30 - 19.00.

Seikkailijat (10-12 v.)

Seikkailija alkaa tehdä retkiä hieman kauemmas kotipesästä ja kokeilla uusia taitoja.Seikkailija on aktiivinen, innostunut ja kiinnostunut monista asioista. Oppiminen tapahtuu kuitenkin parhaiten tekemällä; roolileikit, nokkelat tarinat ja älylliset sekä liikunnalliset pelit ja leikit viehättävät seikkailijaa. Seikkailijan ohjelma koostuu ILMANSUUNNISTA; pohjoinen, etelä, itä ja länsi. Ilmansuunnissa suoritetaan haasteita ja opitaan uusia asioita, mutta myös kerrataan sudenpentuna opittuja juttuja, haasteellisemmalla tasolla. Seikkailijoita johtaa joko aikuinen johtaja, SAMPO tai samoajaikäinen vartionjohtaja, aikuisen tuella.