Ajankohtaista asiaa

Partiovuosi 2016 lähenee seikkailuineen loppuaan. Takana on monta hauskaa retkeä ja muistoissa monta toteutunutta partiounelmaa mm. Finnjamboree Roihun muodossa. Moneen kertaan on teltannarut kiinnitetty maahan ja kisoissakin on käyty menestyksekkäästi.


Tässä vaiheessa vuotta suuntaamme kuitenkin katseen jo tulevaan helmikuuhun, jolloin Mellan Kiipijät järjestää Lapin Partiolaisille, jokavuotisen talvitapahtuman partiotahdin.

Partiotahtimme nimi on TÄHELINEN ja järjestetään 25.-26.2.2017. (laita päivämäärät ylös) ja sinne odotetaan 450 partiolaista ympäri Lapin läänin. Tarvitsemme sen järjestämiseen paljon talkooapua. Tehtävät ovat mm. majoituksessa, huollossa, rasteilla jne. Kaikkiin hommiin saa perehdytyksen, eikä kukaan joudu hommiin ilman neuvontaa. Mikäli kiinnostuit jo nyt, ilmoittaudu talkoolaiseksi Anne "Möttönen" Korvalle.

Koska johtajaresurssimme ovat rajalliset, vie Tähelisen järjestäminen tietenkin paljon aikaa, etukäteissuunnittelua ja energiaa. Tämän vuoksi tänä meillä ei ole Itsenäisyyspäivän juhlaa.

Juhlassahan ovat perinteisesti uudet sudenpennut ja seikkailijat antaneet lupauksensa. Jos lapsesi olisi juuri antamassa tänä vuonna antamassa lupaustaan, niin ei hätää, sudenpentulauma Susiperheen ja seikkailijavartio Ikuisten Liekkien johtajat järjestävät oman ajankohtansa lupauksen antamiselle.

Myöskään ent. naistenmessujen myyntipöydälle ei meillä ole tänä vuonna tarvetta.

Muistutuksena vielä, että Adventtikalenteri rahoja täytyy viikolla 47 alkaa palautella omille johtajille. Samoin, jos sinulla on vielä myymättömiä kalentereita. Olemme tekemässä myyntiennätystä, mikäli saamme kaikki kalenterit myytyä. Jos summat ovat isoja, voi omalta johtajalta saada lippukunnan tilinumeron sekä viitenumeron, jolla voi rahat maksaa myös suoraan lippukunnan tilille.


Olemme onnellisia, että olette mukana toiminnassa. Kiitos kuluneesta vuodesta!!!

Toivotamme oikein hyvää, kohta alkavaa joulunodotusaikaa ❤

Terveisin  Hanna "Härski" Hiltunen
                   lippukunnan varajohtaja
                   Mellan Kiipijät