Ajankohtaista asiaa

Tässä hieman lippukuntamme ajankohtaisia asioita.

* Lippukunnan vuosikokous päätti 27.2. sääntömääräisiä asioita sekä päivitti lippukuntamme säännöt ajantasaisiksi. Uudeksi lippukunnanjohtajaksi valittiin Hanna "Härski" Hiltunen ja lippukunnan hallitukseen valittiin uusiksi jäseniksi Risto Tolonen ja Markku Honkuri. Erityisen iso kiitos mittavasta työpanoksesta Anne "Möttönen" Korvalle, joka nyt päätti siis pitkän pestin lippukunnanjohtajana. Kiitos myös Mervi "Metri" Rousulle, joka jäi pois nyt hallituksesta. Sääntömuutoksen myötä lippukunnassamme jatkossa järjestetään kaksi vuosikokousta, eli syyskokous ja kevätkokous.

* 7.- 8.4. järjestämme Kotakulhan Kajahdus- talvihaikin tarpojista ylöspäin Kotakulhan alueelle, Pöytä- ja Palokkaanlammen ympäristöön. Lisätietoja saa Härskiltä.

* 23.4. pidetään Yrjönpäiväjuhla Seurakuntakodilla.  Kellonaika ilmoitetaan lähempänä. Tervetuloa kaikki lippukunnan jäsenet sekä ystävät!

* 30.4. poltamme vappukokkoa Pappilan pellolla, jos säät ja lumitilanne suosii

* 5.5. järjestetään piirin kevätkisat Rovaniemellä. Kisoihin olemme osallistuneet aina useammalla joukkueella. Niin tänäkin vuonna. Ryhmien johtajat tiedottavat tästä lähempänä kisoja.

* 19.-20.5. järjestämme Kevätyöretken Eholammelle.

* Olemme jo pitkään haaveilleet koko lippukunnan retkestä Orhinselänniemeen. No nyt on päätettyt tehdä haaveesta totta. Härski ja Saikkaajat ovat ottaneet haasteen vastaan ja järkkäävät retkeä ensi kesälle, ajankohtana 4.-6.8. Seuraa tästäkin ilmoittelua. Viimeinen ilmoittautuminen on 15.7. Ilmoittautumislomakkeet tulevat jakoon myöhemmin keväällä.

* Lippukuntamme nettisivut ovat palvelleet pitkään tässä muodossa, ja uudistuksia on tulossa tämän vuoden aikana..

Uusia tuulia siis puhalteleepi tänä vuonna... Ihana kun olet mukana toiminnassa :)